Blog

Japanse hulst razendpopulair

Japanse hulst razendpopulair

Er zijn veel mensen die een Japanse hulst willen kopen. De Japanse hulst staat ook wel bekend als Ilex Crenata. Dit is een plant met prachtig groen blad, zie je steeds meer in verschillende tuinen.

De Japanse hulst wordt vaak gebruikt als vervanging voor buxus. Dit komt doordat de Japanse hulst een plant is die verschillende invloeden van buitenaf beter kan weerstaan. Er zijn veel verschillende soorten Japanse hulst. Deze soorten hebben hun eigen kenmerken.

Eigenschappen van de Japanse hulst

Ilex Crenata is de wetenschappelijke naam voor de Japanse hulst. De wetenschappelijke naam is niet geschikt voor de Japanse hulst. Dit komt omdat Crenata gekarteld in het Latijn betekent. De Japanse hulst heeft echter gladde eivormige bladeren. Dit betekent dat de naam niet erg geschikt is voor de plant.

De Japanse hulst is niet zoals andere soorten hulst. Dit komt omdat de Japanse hulst geen typische vrucht heeft. De bessen van de Japanse hulst zitten eigenlijk onder de bladeren. Op deze manier zijn ze bijna onzichtbaar.

De Japanse hulst heeft donkergroene bladeren. Dit is prachtig in de tuin. De Japanse hulst is ook zeer geschikt voor het uitsnijden van verschillende vormen. Daarom zul je deze problemen tegenkomen in verschillende Japanse tuinontwerpen.

De Japanse hulst is het hele jaar door groen. Hierdoor blijft je tuin het hele jaar door mooi. Als gevolg hiervan, als je de Japanse hulst in je tuin heeft, zal je tuin er niet snel verdord of leeg uitzien.

Een Japanse hulst kopen

Je kunt de Japanse hulst op veel verschillende manieren kopen, waaronder online bij Japansehulst.nl. Dit komt omdat planten zeer goed bestand zijn tegen transport. Hierdoor kun je de plant gemakkelijk naar je huis sturen zodat je hem hier zelf kunt kweken.

Je kunt de Japanse hulst ook in de winkel kopen. Je kunt gemakkelijk naar de tuinwinkel gaan. Je vindt deze plant in de meeste grote en ook kleine tuinwinkels. Na aanschaf van een Japanse hulst vervoer je hem gemakkelijk met de auto naar je huis. Dit gaat natuurlijk ook heel makkelijk, omdat de plant hier ook goed tegen bestand is.

Zelf gedroogde bloemen maken

Wilt u de zomerbloemen van uw tuin het hele jaar door laten meegaan? Ok, de gemakkelijkste manier is om je tuinbloemen binnen te brengen en ze te drogen.

* Ten eerste: bloemen oogsten

Het is het beste om uw bloemen in de ochtenduren te snijden nadat de dauw uit de planten is verdampt. Eenmaal gesneden, groepeert u de stelen in trossen met behulp van elastiekjes (puur rubberen elastiekjes werken het beste) en verwijdert u ze zo snel mogelijk uit het zonlicht.

Er zijn duidelijke ontwikkeltijden die het beste zijn om bloemen te snijden om te drogen. Dit kan heel specifiek zijn voor verschillende planten of zelfs voor verschillende telers van dezelfde plant. Over het algemeen is het het beste om onrijpe bloemen te plukken (bloemen die niet helemaal open zijn), omdat de bloemen blijven opengaan tijdens het droogproces. Als je een bloem plukt op het moment dat hij er perfect uitziet, blijft hij tijdens het drogen opengaan, waardoor je een bloem voorbij dat ‘perfecte stadium’ achterlaat. De meeste mensen plukken te laat bloemen. Heb je bijvoorbeeld ooit een mooie gedroogde roos gezien? Als je er echt naar kijkt, is de bloem nog redelijk gesloten. Vermijd het oogsten van bloemen die te volwassen zijn in ontwikkeling. Dergelijke bloemen zullen in het algemeen bij drogen drogen en zullen niet goed standhouden in arrangementen.

Voor elke bloem die we kweken, bieden we specifieke pluk- en teeltadviezen. Klik gewoon op een gedroogde bloemnaam op een van onze lijsten om een ​​schat aan specifieke informatie te krijgen, waaronder foto’s!

* Ten tweede: bloemen bewaren

Op enkele uitzonderingen na drogen we al onze bloemen aan de lucht. We hangen eenvoudig bloemtrossen ondersteboven aan draad (meer dan twee mijl ervan is uitgerekt in onze circa 1860 schuren). De schuren bieden ideale omstandigheden: 1) duisternis; 2) zeer goede luchtstroom; 3) coole opstijgingen; 4) perfecte (meestal) vochtigheidsniveaus. Als je je bloemen eenmaal hebt afgesneden, is het belangrijk om ze zo snel mogelijk uit het zonlicht te halen. Dit, samen met drogen in het donker, is de belangrijkste factor bij het behouden van een goede kleur.

Notitie:

1) Bloembossen ophangen

Hang een horizontale paal of buis met een diameter van 1/2-inch aan het plafond. Als bevestigingshaken aan uw plafond of muren geen optie zijn, gebruik dan statieven of twee stoelen met hoge rugleuningen om de paal te ondersteunen. Een gebogen paperclip is een perfecte hanger voor je trossen. Leg een krant of een dropdoek op de grond onder de hangende trossen om gevallen bladeren, zaden en bloembladen op te vangen. Hang de bossen ver genoeg uit elkaar om een ​​goede luchtcirculatie mogelijk te maken.

2) Hoe lang bloemen ophangen om te drogen

Het droogproces duurt 10 tot 20 dagen, afhankelijk van de plant. Na het drogen moeten de stelen breken. Je moet de bloemen testen op droogte. Ontleed een of twee en zorg ervoor dat de binnenkant van de bloemen grondig droog is.

Sommige bloemen, zoals delphiniums, behouden hun kleur beter als ze snel worden gedroogd in de buurt van bronnen van warme lucht zoals een verwarming. Grote, veelbloemige bloemen zoals dille, pluizig gras en Queen Anne’s kant moeten rechtop worden gedroogd en mogen niet ondersteboven hangen.

3) Hoe bloemen drogen met silica?

Silicagel drogen gebeurt in ondiepe, luchtdichte, plastic (of glazen) containers of trays. Ik droog veel bloemen tegelijk met een luchtdichte plastic container van 10 bij 18 inch. De jouwe hoeft niet zo groot te zijn, maar zorg ervoor dat de bloemen niet te druk zijn. Verspreid de bloemen met de afbeelding naar boven op een 1-inch (minimale diepte) bed van kristallen. Schep of strooi voorzichtig meer siliciumdioxide erover totdat je de bloemen volledig bedekt hebt met minstens nog een centimeter kristallen. Bloemen drogen met enkelvoudige bloembladenstructuren, zoals madeliefjes, naar beneden gericht is een andere techniek, maar mijn resultaten zijn identiek geweest met beide benaderingen. Om bloemen met de bedrukte zijde naar beneden te drogen, maakt u een kleine heuvel voor de bloemkop, plaatst u de bloemkop met de bedrukte zijde naar beneden en voegt u silica over de bloem toe totdat deze bedekt is. Bloemen kunnen bijna aanraken, en omdat vergelijkbare soorten bloemen in hetzelfde tempo drogen, wilt u misschien vergelijkbare bloemen in dezelfde container groeperen. Sluit de container af en verstoor deze drie tot vier dagen niet.

De kracht van bloemen

Alle bloemen zouden zeer speciale krachten hebben “Dit is een quote van Lewis Carrolls Alice in Wonderland. Bloemen zijn door de eeuwen heen een symbool van vrede en liefde geweest. Van de” Flower Power “-beweging van de jaren 60, toen activist en jonge pacifist Jane Rose Kasmir werd gefotografeerd terwijl ze een bloem plantte op de bajonetten van bewakers in het Pentagon tijdens een protest tegen de oorlog in Vietnam op 21 oktober 1967. Een moment in de tijd dat zou doorgaan in de Amerikaanse cultuur en het erfgoed om een ​​moment van vrede te weerspiegelen in een oorlogstijd symboliseert een nieuw type passief verzet, bedacht door Ginsbergs essay uit 1965 getiteld Hoe een mars / spektakel te maken. Aan het eind van de 19e eeuw zou een vrouw die een aanbidder afwijst, hem gele rozen kunnen sturen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog vertrekt een man naar een strijd in het buitenland zou zijn vriendin vergeet-mij-nietjes kunnen geven. De meeste mensen herinneren zich dat rode rozen “ik hou van jou” betekenen, maar de floriografie zelf is grotendeels vergeten, een Victoriaanse praktijk waarbij bepaalde soorten bloemen verschillende betekenden dingen.

In sommige gevallen hebben bloemen een grimmiger beeld, zoals calla lelies bij een begrafenis. Recentelijk zijn er via ‘Flower Fossils’ bewijzen gevonden van bloemen uit de prehistorie. Archeologen hebben skeletten blootgelegd van een man, twee vrouwen en een baby die samen zijn begraven in aarde met stuifmeel van bloemen in een grot in Irak. Deze associatie van bloemen met de grotwoningen Neanderthalers van het Pleistoceen tijdperk is indicatief voor de rol van bloemen in begrafenisrituelen. Analyse van het sedimentconcentraat in batches geconcentreerd, impliceerde dat mogelijke bosjes bloemen op het graf waren geplaatst. Door het bloemstuifmeel nader te onderzoeken, konden wetenschappers veel aanwezige bloemen identificeren, die allemaal een aantal therapeutische eigenschappen hadden.

Dat klopt, voordat we de plaatselijke drogisterij hadden met zijn vele kleurrijke hoestsiropen om ons voedsel te helpen, vertrouwden we op bloemen. Bloemen zoals calendula voor pijn en hysop voor keelpijn. Tegenwoordig kunt u Ecanechia misschien vinden bij uw plaatselijke apotheek. Hoewel de meeste immuniteitsverhogende eigenschappen van deze bloem uit de wortels komen, is het toch een helende bloem. Genezende bloemen behoren voor het grootste deel tot het verleden. Dat is natuurlijk als je een van de meest controversiële bloemen van vandaag uitsluit, de cannabis- of marihuanabloem. Deze veelbesproken bloem zou helpen bij een aantal aandoeningen zoals chronische pijn, depressie en maagklachten, om er maar een paar te noemen. Hoewel sommige staten cannabis voor medisch gebruik hebben gelegaliseerd, staan ​​de verdelers ervan en de patiënten die op de genezende eigenschappen zijn gaan vertrouwen, worden voortdurend onder de loep genomen door niet alleen onze federale regering, maar ook door de door de staat gekozen functionarissen die de geldigheid van deze bloemenmacht blijven beweren .